031 341 324 Luka
prodaja@fis.si

EKOKAMIN GOY INOX - ODPRTA EMBALAŽA

Več pogledov

Predhodni Naprej

EKOKAMIN GOY INOX - ODPRTA EMBALAŽA

Zaloga: Na zalogi

Cena: 230,00€

Akcijska cena 184,00€

Ta čudovit kamin na bioetanol je prava paša za oči za vašo dnevno sobo. Ob njem lahko uživate ob pogledu na ogenj. Glede na svojo velikost je idealen tudi za velike prostore v barih, restavracijah, recepciji…

1x gorilnik s kapaciteto 0,4l,
1x ročaj za odpiranje/zapiranje gorilnika (penast vložek vključen).


Artikel je bil vrnjen iz razstavnega salona v Ljubljani. Kamin ni bil uporabljen in ima lahko nekoliko poškodovano embalažo. Cena je dodatno znižana, velja naveden garancijski rok.


 

Material: barvano jeklo

Širina: 66cm
Višina: 37,5cm
Globina: 15cm

Podrobnosti

Kamini na bioetanol so še vedno prava novost na trgu, kjer je čedalje več zanimanja in povpraševanja. Ogromno je primerov kjer so klasični kamini predragi, ni prostora ali možnosti za montažo, preveč dela in umazanije, potrebujete prostor za drva…. Zato so kamini na bioetanol pravo revolucionarno odkritje, saj lahko naraven ogenj uporabljate povsod, tako na steni kot tudi na tleh, tudi v manjših stanovanjih, kjer ognjeni plameni poskrbijo za prijetno vzdušje in toploto. Kamini niso mišljeni kot primaren vir ogrevanja vaših prostorov, vendar pa oddajajo od 2-4 kW topolote. En liter bioetanola vam nudi do 3 ure užitkov ob prijetnem naravnem ognju.


Na vrh